Rosé bor -2019 - Gyümölcsös, lendületes, üde, illatos és frissítő

1890 Ft
990 Ft
Elérhető

A rosé színében és ízeiben a vörösborokhoz, karakterében azonban sokkal inkább a fehérborokhoz áll közel. A Bocor Rosé ízében az eper és a málna jelenik meg, talán ettől is lehet, hogy a nyár egyik kedvenc bora, valamint azért, mert egy jó rosé fröccs a nyári melegben bombabiztos szomjoltó és hangulatfokozó. Halvány rózsaszín színéhez remekül passzol frissítő aromája. A Bocor Rosé  50% Kékfrankos, 40% Pinot Noir és 10% Syrah nászából született. Leginkább előételek, levesek és sertéshúsok mellé ajánljuk, de szárnyasokhoz is bátran fogyasztható, saláták mellé pedig az egyik legjobb választás.

Milyen élethelyzetekben ajánljuk leginkább ezt a Bocor bort?

Kora nyári délután idéző hangulat. Csicseregnek a madarak, a rádióból halkan szól a zene, mindent beleng a virágillat, a szabadság érzése. Ekkor jön el a Rosé nagy pillanata, megérkezik a felszabadultság és boldogság, legyünk társaságban, vagy egyedül, mindenképp pezsdítő a jelenléte!KÓSTOLÁSI JEGYZET:

Üde gyümölcsös ízében az eper és málna jelenik meg, melyet kellemes savérzete még lendületesebbé tesz. Színében halvány rózsaszín, ami remek harmóniát alkot frissítő aromavilágával. A palackban is megőrzi kirobbanó frissességét, a tavaszi és nyári esték kiváló kísérője.

FOGYASZTÁSi HŐMÉRSÉKLET:

12°C